Geile amateur meryjean (28)

Acties

Informatie

meryjean (28)

Bericht van meryjean

hete meid met blauwe ogen :) is klaar om haar ervaring te delen en je geheime verlangens te ontdekken.

Informatie over meryjean

Naam: meryjean
Leeftijd: 28
Woonplaats: Latviai
Ik spreek: EN
Lichaamsbouw: mager
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Ik hou gewoon van snoep, vooral van chocolade en alles wat daar naar smaakt en drink graag Ik geef de voorkeur aan koffie, ik hou ervan als er verschillende siropen worden toegevoegd, zoals bramen of karamel. Mijn hobbie(s): Ik ben dol op creativiteit en doe graag iets met mijn eigen handen. Mijn favoriete muziek is Ik geef geen voorkeur aan een bepaalde stijl of artiest, ik luister naar bijna alle richtingen, het belangrijkste is om het aangenaam te maken om te luisteren. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Ik voel me erg aangetrokken tot lange en sterke mannen.. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Ik heb twee favoriete plekken. 1 aan zee om te genieten van het geluid van golven en de warme zon en 2 in de bergen omdat het daar heel mooi is en mijn favoriete plekje(s) zijn Ik accepteer geen onbeleefde houding en vernedering, zowel in relatie tot mezelf als ten opzichte van andere mensen. Bij mannen val ik op hun Het lijkt mij dat er niets aantrekkelijker is dan heldere bodemloze ogen en sterke mannenhanden.. Piercings: 1. Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Ik ben aardig en sociaal, altijd blij om nieuwe mensen te ontmoeten. Mijn Sterrenbeeld is ram. Mooi aan mezelf: Ik ben dol op mijn dikke lippen. Mijn levensdoel is: Ik hou echt van reizen, vooral naar de zee, ik wil het zo vaak mogelijk doen, maar het is beter om voor altijd naar de kust te verhuizen. Mijn levensmotto is: Alles wat gedaan wordt, is voor het beste. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is agressie. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou